Skład: ryż jaśminowy 100% (Thai Hom Mali rice)
Masa: 4,54 kg
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Znakomitej jakości mleko kokosowe o najprostszym składzie. Otrzymywane w Tajlandii z kopry, czyli ze świeżego miąższu orzecha kokosowego, jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej. Ma śnieżnobiałą, gęstą konsystencję oraz delikatny kokosowy smak.
Skład: ekstrakt kokosowy 60%, woda.
Właściwości: Bogate zródło łatwo przyswajalne związki mineralne, kwasy tłuszczowe i witaminy.
Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 2 dni.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
Znakomitej jakości mleko kokosowe o najprostszym składzie. Otrzymywane w Tajlandii z kopry, czyli ze świeżego miąższu orzecha kokosowego, jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej. Ma śnieżnobiałą, gęstą konsystencję oraz delikatny kokosowy smak.
Skład: ekstrakt kokosowy 60%, woda.
Właściwości: Bogate zródło łatwo przyswajalne związki mineralne, kwasy tłuszczowe i witaminy.
Przepisy i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 2 dni.
Właściwości odzywcze w 100 ml:
Wartość energetyczna: 185 kcal
Tłuszcze: 19 g
w tym kwasy nsycone: 17 g
Weglowodany: 2,0 g
w tym cukrier: 2,0g
Białko: 1,6 g
Sól: 0,05 g
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
Mleko kokosowe (77% wyciągu z kokosa) 400ml w puszce
Produkt z Wietnamu
Składniki: ekstrakt z kokosa, woda.
Zawartość: 400ml
Po otwarciu przechowywać w lodówce (nie w puszce) i spożyć w ciągu 2 dni.
Waga przesyłki: 0,52kg
Znakomitej jakości mleko kokosowe o najprostszym składzie. Otrzymywane w Tajlandii z kopry, czyli ze świeżego miąższu orzecha kokosowego, jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej. Ma śnieżnobiałą, gęstą konsystencję oraz delikatny kokosowy smak.
Skład: ekstrakt kokosowy 60%, woda.
Właściwości: Bogate zródło łatwo przyswajalne związki mineralne,...
Mleczko kokosowe, renomowanej firmy Aroy-D, ma wyjątkowo kremową, gęstą konsystencję, jest naturalnie śnieżnobiałe i charakteryzuje się delikatnym kokosowym smakiem.
Mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej, gdzie można je wykorzystać do dań typu curry, zup oraz sosów. Jest również coraz bardziej popularnym substytutem mleka...
Mleczko kokosowe, renomowanej firmy Aroy-D, ma wyjątkowo kremową, gęstą konsystencję, jest naturalnie śnieżnobiałe i charakteryzuje się delikatnym kokosowym smakiem.
Mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej, gdzie można je wykorzystać do dań typu curry, zup oraz sosów. Jest również coraz bardziej popularnym substytutem mleka...