Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Skład: ryż jaśminowy 100% (Thai Hom Mali rice)
Masa: 4,54 kg
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
Zielona pasta curry powstaje z pikantnych zielonych papryczek chili, które nadają jej odpowiedniej ostrości. Trawa cytrynowa, limonka i kolendra to z kolei dodatek, dzięki któremu pasta nabiera egzotycznego, charakterystycznego smaku i aromatu. Pasta ta jest powszechnie stosowana w kuchni orientalnej do wszelkiego rodzaju potraw.
Zielona pasta curry powstaje z pikantnych zielonych papryczek chili, które nadają jej odpowiedniej ostrości. Trawa cytrynowa, limonka i kolendra to z kolei dodatek, dzięki któremu pasta nabiera egzotycznego, charakterystycznego smaku i aromatu. Pasta ta jest powszechnie stosowana w kuchni orientalnej do wszelkiego rodzaju potraw.
Czerwona pasta curry powstaje na bazie papryczek chili z dodatkiem galangalu, czosnku i cebuli. Ma wykwintny, pikantny smak i aromat dzięki czemu jest powszechnie wykorzystywania w przyrządzaniu dań nie tylko kuchni orientalnej, ale również tradycyjnej. Wyśmienicie podkreśla smak mięsa, a możliwości jej zastosowania są nieograniczone.
Zielona pasta curry powstaje z pikantnych zielonych papryczek chili, które nadają jej odpowiedniej ostrości. Trawa cytrynowa, limonka i kolendra to z kolei dodatek, dzięki któremu pasta nabiera egzotycznego, charakterystycznego smaku i aromatu. Pasta ta jest powszechnie stosowana w kuchni orientalnej do wszelkiego rodzaju potraw.
Składniki: zielone chili,...
Masa netto: 400g
Skład: chilli czerwone 20%, czosnek, szalotka, sól, trawa cytrynowa, kmin, ziarna kolendry, galangal, kolendra
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Produkt zawiera alergeny: kolendra, kmin
Opis: Massaman curry pochodzi z południowej Tajlandii i różni się od innych tajskich curry, w których można łatwo wykryć indyjskie wpływy (wyróżnia...
Skład: suszone czerwone papryki chilli, trawa cytrynowa, szalotka, sól,czosnek, galangal, fasola mung, pasta krewetkowa, skórka limonki, kaffir, ziarna kolendry, kmin rzymski, pieprz.
Produkt zawiera alergen: krewetki
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Przepis i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym...
Masa netto: 400g
Skład: chilli czerwone 20%, czosnek, szalotka, sól, trawa cytrynowa, kmin, ziarna kolendry, galangal, kolendra
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Produkt zawiera alergeny: kolendra, kmin
Opis: Massaman curry pochodzi z południowej Tajlandii i różni się od innych tajskich curry, w których można łatwo wykryć indyjskie wpływy (wyróżnia...
Czerwona pasta curry powstaje na bazie papryczek chili z dodatkiem galangalu, czosnku i cebuli. Ma wykwintny, pikantny smak i aromat dzięki czemu jest powszechnie wykorzystywania w przyrządzaniu dań nie tylko kuchni orientalnej, ale również tradycyjnej. Wyśmienicie podkreśla smak mięsa, a możliwości jej zastosowania są nieograniczone.
Czerwona pasta curry powstaje na bazie papryczek chili z dodatkiem galangalu, czosnku i cebuli. Ma wykwintny, pikantny smak i aromat dzięki czemu jest powszechnie wykorzystywania w przyrządzaniu dań nie tylko kuchni orientalnej, ale również tradycyjnej. Wyśmienicie podkreśla smak mięsa, a możliwości jej zastosowania są nieograniczone.
Skład: czerwone...
Masa netto: 400g
Skład: chilli czerwone 20%, czosnek, szalotka, sól, trawa cytrynowa, kmin, ziarna kolendry, galangal, kolendra
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Produkt zawiera alergeny: kolendra, kmin
Opis: Massaman curry pochodzi z południowej Tajlandii i różni się od innych tajskich curry, w których można łatwo wykryć indyjskie wpływy (wyróżnia...
Żółta pasta curry jest łagodniejszym zamiennikiem czerwonej, a jej głównym składnikiem jest trawa cytrynowa. Jest polecana smakoszom kuchni orientalnej, którzy niezbyt znoszą nadmierną ostrość. Najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
*...
Skład: suszone czerwone papryki chilli, trawa cytrynowa, szalotka, sól,czosnek, galangal, fasola mung, pasta krewetkowa, skórka limonki, kaffir, ziarna kolendry, kmin rzymski, pieprz.
Produkt zawiera alergen: krewetki
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Przepis i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym...
Zielona pasta curry powstaje z pikantnych zielonych papryczek chili, które nadają jej odpowiedniej ostrości. Trawa cytrynowa, limonka i kolendra to z kolei dodatek, dzięki któremu pasta nabiera egzotycznego, charakterystycznego smaku i aromatu. Pasta ta jest powszechnie stosowana w kuchni orientalnej do wszelkiego rodzaju potraw.
Składniki: zielone chili,...
Żółta pasta curry jest łagodniejszym zamiennikiem czerwonej, a jej głównym składnikiem jest trawa cytrynowa. Jest polecana smakoszom kuchni orientalnej, którzy niezbyt znoszą nadmierną ostrość. Najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
*...
Żółta pasta curry jest łagodniejszym zamiennikiem czerwonej, a jej głównym składnikiem jest trawa cytrynowa. Jest polecana smakoszom kuchni orientalnej, którzy niezbyt znoszą nadmierną ostrość. Najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
*...