Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Baza do zup z suszonych płatków młodego tuńczyka katsuo.
Składnik tysięcy japońskich dań, świetny sposób na uzyskanie niepowtarzalnego smaku.
Podstawa kuchni japońskiej do przyrządzenia zupy miso, zup z makaronami japońskimi, bulionów, gorących kociołków.
Dashi to niezmiernie istotny smak kuchni japońskiej.
Produkt oryginalny - zawiera dwa opakowania po...
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Przyprawa do zup Knorr składa się z takich składników jak: sól, wzmacniacz smaku, cukier rafinowany, skrobia z tapioki, mączka z polędwicy i ekstrakt ze szpiku kostnego, syntetyczny aromat mięsny, wzmacniacz smaku, tłuszcz, modyfikowana skrobia kukurydziana, syntetyczny aromat bulionowy, proszek ekstraktu drożdżowego, fermentacja soi proszek, witamina A i...
13 Przypraw w proszku Wang Shou Yi Trzynaście przypraw w proszku Mieszanka 45g Wielosmakowa naturalna przyprawa
Uwaga: data wydrukowana na produktach to wszystkie daty produkcji
Okres ważności 24 miesiące
Zupa Pho pochodzi z Wietnamu, gdzie jest najpopularniejszym daniem narodowym. Jest to rodzaj rosołu z makaronem ryżowym i dodatkami.
Tradycyjnie przyrządza się dwa rodzaje Pho: z wołowiną i z mięsem kurczaka. Tradycyjny, gotowany przez wiele godzin bulion można z powodzeniem zastąpić aromatyczną bazą do zupy Pho Sen Soy.
Bez glutaminianu sodu i innych...
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Masa netto: 100 g
Skład: cukier, proteiny roślinne, sól, czosnek, pieprz biały, curry, kurkuma, olej sojowy, emulgator E551, zagęstnik E341.
Produkt zawiera alergeny: soja
Opis:Dzięki tej przyprawie potrawy z wieprzowiny zyskują dodatkowe walory smakowe, aromatyczne a także często nabierają bardziej apetycznego wyglądu.
Sposób przechowywania: Produkt...
Kimchi to sfermentowane koreańskie warzywa, które przechodzą proces produkcji kwasu mlekowego. Dosłowne tłumaczenie to „zatopione warzywo”. Tradycyjnie warzywa są marynowane, aby zapewnić wystarczającą ilość witamin na zimę. Wielu Koreańczyków uważa, że oprócz ryżu i zupy, żaden posiłek nie jest kompletny bez kimchi. Składniki Lobo Kimchi Spice Mix takie...
Data ważności 7/2023
Tradycyjny, koreański, aromatyczny przyprawa o smaku wołowy. Dashidy (dashi) używa się do przyprawiania zup, ryb, warzyw i do przygotowywania marynat. Stanowi ona podstawę dla setek potraw, np.: Koreańskiego hot pot'a, czy po prostu jako naturalny "ulepszacz" smaku.
Opakowanie: 300g/opk - 10opk/krt
Kraj pochodzenia: KOREA POŁUDNIOWA...
Data ważności 7/2023
Tradycyjny, koreański, aromatyczny przyprawa o smaku wołowy. Dashidy (dashi) używa się do przyprawiania zup, ryb, warzyw i do przygotowywania marynat. Stanowi ona podstawę dla setek potraw, np.: japońskiego hot pot'a, czy po prostu jako naturalny "ulepszacz" smaku.
Opakowanie: 1kg/opk - 10opk/krt
Kraj pochodzenia: KOREA POŁUDNIOWA...
Pieczona Kaczka to chińska specjalność popularna nie tylko w Azji. W połączeniu z mieszanką przypraw do pieczonej kaczki Lobo możesz marynować mięso kaczki z sosem sojowym i miodem. Mięso stanie się bardzo delikatne i smaczne. Twoje danie z kaczki jest pysznie przyprawione i można je podawać ze słodkimi sosami owocowymi (pomarańczowy i imbirowy) oraz...
Sos do koreańskich dań BBQ, jeden z głównych składników do tworzenie doskonałej koreańskiej wołowiny Bulgogi. Dzięki mieszance różnych przypraw razem z puree z jabłek i gruszek zmiękcza mięso i usuwa nieprzyjemny zapach wołowiny.
Jedną z najpopularniejszych potraw tajskich jest Pad Thai – makaron ryżowy smażony lub gotowany na parze z różnymi warzywami, orzechami, owocami morza itp. Istnieje wiele wariacji tego dania. Ale jego główną cechą jest doskonały pikantny smak, łączący najbardziej nie do pomyślenia smaki i bardzo smaczny wygląd.
Kurczak w proszku sprawdza się jako dodatek do dań z woka, składnik sosów lub bardziej esencjonalny zamiennik bulionu do zupy.
Marka: Totole
Rozmiar: 1 kg
Waga przesyłki: 1,309 kg
Kuchnia: chińska, malezyjska, singapurska, tajwańska, tajska, wietnamska
Produkt: Chiny
Masa netto: 160g
Skład: mięso z krewetek, cebula, olej sojowy, czosnek, sól, woda, cukier, pomidor, sos sojowy, papryka, mąka kukurydziana, barwnik.
Opis: Wywar z krewetek służący głównie jako baza do wszelkiego rodzaju zup z dodatkiem owoców morza oraz sosów. Szybki i łatwy w przygotowaniu. Nadaje potrawom niezwykłego, egzotycznego smaku i aromatu....
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.