Skład: ryż jaśminowy 100% (Thai Hom Mali rice)
Masa: 4,54 kg
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
1. Sempio Gochujang, zrobiony ze starannie wyselekcjonowanych, suszonych na słońcu czerwonych papryczek chili, to pikantna, pikantna i słodka pasta z czerwonego chili. Doda Twoim potrawom pikantnego koreańskiego smaku, nadając im wyjątkowo wyrazisty akcent.
2. Gęsta konsystencja i poziom ciepła nadają mu pikantnego kopa, który sprawia, że Twoje potrawy są bardziej wyjątkowe
3. Doskonały do smażenia, maczania, marynowania i mile widziany dodatek do każdej potrawy, którą chcesz urozmaicić.
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Składniki
Ryż, woda, syrop kukurydziany, papryka w proszku, sól, soja, alkohol, ekstrakt z pszenicy, przyprawa sojowa (soja, gluten pszenny, sól, alkohol, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna), skoncentrowany sok czosnkowy, starter koji.
Odpowiednia dla vegan i wegetarian.
Wartość odżywcza w 100 g :
Energia: 212 kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy nasycony: 0 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 22 g
Białko: 4 g
Sól: 5,7 g
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
Skład: ryż jaśminowy 100% (Thai Hom Mali rice)
Masa: 4,54 kg
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Ryż Akitakomachi jeden z najbardziej popularnych, wysokogatunkowych i cenionych gatunków ryżu do sushi w Japonii. Odpowiednio przygotowany posiada idealną lepkość, jednoczesnie zachowująć jędrność i puszystość. Jego zapach jest wyjątkowo przyjemny. Ze względu na długość wegetacji, jego zbiory odywają się jedynie raz do roku. Stosunek popytu do dostępności...
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik
Skład: 100% sezam biały
Opis: Sezam biały jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
Masa netto: 1 kg
Skład: ryż jaśminowy 100%
Opis: Ryż biały jaśminowy jest długoziarnistym, niezwykle aromatycznym ryżem, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i...
Pasta Thai Chilli to bogata przyprawa stosowana w kilku tajskich potrawach. Powszechnie znana jako „Nam Prik Pao” w Tajlandii, jest pikantną i słodką mieszanką kilku składników, w tym soi, krewetek, chilli, czosnku, tamaryndowca, cukru, soli itp. Służy do smażenia i jest również dobra do mieszania z ryżem lub dodać do pikantnych tajskich sałatek. Może być...
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Destylowane papryczki chili są używane nie tylko jako przyprawa. Olejek chili Lao Gan Ma słoik 210g to połączenie świeżych papryczek chili i przypraw takich jak pilot, cebula, sos sojowy... drobno zmielony, tworząc pachnący olej chili satay. niezwykle bogaty, pobudzający smak.... Produkt jest bardzo znany i lubiany w wielu zakątkach świata dzięki swojemu...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Indonezyjski sos na bazie chilli. Wariacje różnią się ilością papryczek i poszczególnymi składnikami. Najbardziej popularny w Polsce jest oelek – jasny, rzadki i ostry. Może być podstawą do tworzenia innych sambali lub jako składnik kuchni.
Ciemny sos sojowy Lee Kum Kee Premium pomaga zapewnić pożądany głęboki kolor, pełną konsystencję i połysk gulaszu, zapiekanek, makaronów i innych potraw. Jest naturalnie warzone z soi niezmodyfikowanej genetycznie, bez dodatku MSG i konserwantów. Ciemny sos sojowy ma nutę słodyczy i jest bardziej subtelny w smaku ziaren soi, ponieważ jego głównym celem...
Sos chili firmy Golden Lotus (700ml) to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny.